måndag 5 september 2011

helt sjukt hur många det är som tappar det nu för tiden...

Har ju tidigare berättat om ett bryderi jag haft med en individ som vägrar göra rätt för sig.. men hör  och häpna.. polaren hörde igår av sig och berättade att hans kusin varit med om en väldigt lik sak..bara mkt värre vi kan kalla honom kriss..
hans historia vill jag här förtälja för er , men understryker att det är en vän till en flyktig bekant han berättat det för så infot har med stor sannolikhet och med stor risk ändrats en del på vägen då det är info i fjärde led jag fått, men vill ändå återberätta vad jag kommer ihåg från denna tragiska historia, bara för att påvisa hur skrämmande dumma människor det finns där ute, dessa har precis som du å jag rösträtt och dessutom har denna kärring flera barn åxå..SKRÄMMANDE, vikket i sig ger historien jag här nedan förtäljer en än mer sorglig klang. men tycker verkligen att det jag fick höra var så särdeles tragiskt å sorgligt att jag tar mig tid att återberätta det jag minns, och det fick mig att inse att jag kanske bara borde skita i mitt lilla "skallebank" jag tidigare bloggat om då det finns folk som är helt av banan i huvet.

En man.. vi kan kalla honom Kriss berättade för en vän till en flyktig bekant jag har (som återberättat för mig) en hårresande historia om sin kusin  - en kvinna vi kan kalla henne Angie
Angie ringde  i stor gråt till Kriss och bad om beskydd för hennes dåvarande har klappat på henne utav bara helvete Kriss som är en ärans man  lät henne flytta hem till sig, gav henne mat, cigg,hygienartiklar , köpte henne ett måndsbusskort då hennes bil pajat så hon skulle slippa tjuv åka till jobbet, och därmed slapp fråga x et om pengar för att kunna hålla sig flytande tills det att hennes lön kom,

  Angie bad Kriss flertalet gånger  att allvarligt skada sina barns far och / eller plantera droger i hans bil för att hon sen ska kunna ringa snuten för att han ska få sitta..  Kriss hade väldigt svårt att köpa Angies historia utan börja fundera allvarligt på hurvida hon pratar skit å direkt ljuger bara för att hon är bitter på sitt x .
Han fann dock för gott att försöka få hejd henne efter förmåga å påtala att det faktiskt är hennes barns far hon pratar om och bad honom skada.och att det skulle ändå inte få henne att må bättre mer än högst tillfälligt, då va Kriss mer eller mindre då enl Angie en riktig skithög som legat å jäst i solens sken då han var så trög att han inte kunde fatta hennes behov..i dettta .. ok det må så va men han kunde inte ens tänka sig göra ett försök på att skada en flerbarns far han dessutom tyckte bra om och som han helt ärligt inte trodde  hade gjort något av det hon påstod.

Bara en dryg vecka senare kom Angie åkandes i sin bil i stor bölandes och säger att hennes barns far har klappat på henne framför deras ungar (IGEN)och sen förgripit sig på henne..Kriss sa åt henne att gå till snuten så hon kunde slippa sin plågoande men det var inte av något intresse utan Angi upprepade frågan om inte Kriss kände någon som kunde lära x et en läxa... vikket Kriss inte gjorde.. (mest därför att han inte trodde på Angie) hmm om det nu är så som hon säger borde det då inte åxå vara en befrielse att slippa ha med vederbörande och låta snuten sköta ärendet? om inte annat så för barnens skull.. det var en stor orsak till  att Kriss  förkastade hennes historier och stämplade det som skitprat.

  När Angie senare berättar att hon ligger med sina barns far trotts att hon har ny pojkvän bara för att det ska bli bra för henne och barnen och för att hon ska få diversè prylar, mobiltelefoner och dylikt fast att han enl hennes utsago nu åxå skulle ha förgripit sig på henne började Kriss mest undra hur i helvete det kan komma sig att man ens får för sig tanken att ligga med en sån individ efter ha blivit skändad och behandlad en på det viset och som dessutom  har en ny pojkvän som hon "tycker om såå mkt" om.jo jo säkert ere så, så när som inpå när det gäller att införskaffa nya prylar verkar det som.. då spelar det ju ingen vidare roll i vissa riktigt skadade människors huvud..

När Angie återigen efter  ett tag på nytt vill flytta hem till Kriss för hon inte har ingenstans att ta vägen då hon blivit utslängd från en närståendes lägenhet och från en väninna då hyrorna inte betalats, då blev Kriss till en början tveksam helst då hon redan en gång blåst den han tidigare bodde me innan på hyran, meen heey som den hedersskuff Kriss är lät han ju självklart henne flytta tillbaka till honom så att Angie kunde få hjälp att komma från sitt (efter egna utsagor) onda x..IGEN.
återigen för andra gången  flyttade hon så hem till Kriss och hans flickvän, även om Angie nu mest spenderar sin lediga tid åt att nu flänga runt och endast kommit förbi då å då står åter igen Kriss för hennes behov vad gäller mat, hygien artiklar när hon väl är där, (saker som hon dessutom har mage å ta med sig när hon  nån timma senare åkte)  m.m detta fast Angie har ett jobb, men spelar på det faktum att om Kriss M.fl ska äta så vet hon mkt väl om att han även ställer fram till henne då det är så man gör, Hon å andra sidan tackade för kaffet med att sätta i system  att komma dit å få  gratis mat åt sig å sina ungar, FÖRBANNADE SNÅL GET!hade jag personligen velat säga.

personligen tycker jag det är synd att Kriss inte kunde me å bara skita i henne när hon gör så  å bara satt sig å käka framför dom. tyvärr kunde han  inte med å bete sig som ett sånt drägg. å tur e la det för annars hade barnen gått hungriga fram tills Angie antingen hittat någon annan pach som står för det hela gått å handlat för dina egna pengar (vilket man aldrig vet när då det verkar vara en parasit av snålaste sort)

tänk er sen att denna tragiska figur vi kallar Angie ändå trotts allt inte släppt tänket på att köra över sin x-kille utan då ber Kriss att ha barnen hos sig medan hon jobbar så att hon kan knäcka deras far både mentalt och försätta honom i personlig konkurs,då det då blivit hon som fick alla pengar å inte han för barnen,då Kriss hade jobb skulle det isf bli hans studerande flickvän  skulle ta hand om dem medan Angie själv skulle flänga till sin nya kille å få daimkrysset pluggat,samt kunna glida till jobbet efteråt, så skulle hon betala  underhålls stöd eller vad fan man nu ska kalla det när hon mer eller mindre bad Kriss  flickvän vara barnvakt på heltid åt hennes ungar en flickvän ungarna förövrigt aldrig har träffat, för att hon måste jobba å sen vill åka till killen sin, var dag å bli påsatt..ok inget ont i det så sett, men ungarna borde la gå i första rummet ELLER? inte hennes egna köttsliga lustar, å dessutom ha mage att be folk ungarna inte känner vara barnvakt under processen tar ju priset bara det.. vad ska man egentligen säga om en sån här pantad individ?  - JAG VET FAKTISKT INTE.
men när det sen visar sig att Angie endast utnyttjat Kriss och hans flickvän för att ha någonstans å komma å äta gratis och ha husrum, tröttnade de båda på henne och bad henne kyssa dem på skitringen

Kriss har berättat att han inte riktigt vet VAD ska han egentligen tycka om en bitterfitta som sitter på sin blogg och pratar massa skit om en och direkt ljuger om honom bara för att hon vill få sympati och medhåll.. och målar upp honom som den stygga vargen som är så hemsk och ond och blandar in hans barn i det hela?-... Kriss funderade allvarligt på om han skulle va så ful att han då vänder på det hela och ifrågasätter varför om hon själv nu är så bra och ansvarsfull hur kommer de sig då att hon har fått byta adress  inte mindre än 4ggr på mindre än ett år?är det för att alla hon känner är i maskopi mot henne eller ere för att hon parasitar på dem alla å inte gör rätt för dig? eller antagligen så ere ju alla andra det e fel på hon gör ju inga fel minsann eller hur? att inte ens betala hyran när hennes egna bror(!)  står för lgh e ju inte ju inte hennes fel inte sant?  tror faktiskt hon är så dum rent ut sagt  att hon intalar sig själv det att det är så, å andra sidan tror ju Kriss knappast att de 3 personerna utöver honom själv Angie  bott hos under året skulle inte hålla med henne om den åsikten (utom den hon nu e hos möjligen dock ändå tveksamt skulle iaf jag to om det nu är som Kriss säger det vet ju inte jag) . men om det ens ligger en gnutta sanning i hans historia kan jag bara beklaga att en sån människa som hon springer lös på gator å torg å dessutom har hand om barn.

Kriss berättade även att hon flyttade in hos två aktiva pundare och satt med dessa när dom drog i sig sin skit och även när dom gjort relaterade affärer satt hon sjäv med och diverse andra bengalo biz,och sjuka saker å  ting i lyan och inte minst det faktum att killen i hemmet var tvungen att kuta runt med skyddsväst då det inte riktigt gått som det tänkt alla ggr.

Jag personligen hoppas ju inte hon hade med sig barnen till denna extremt utsatta miljö, där hon om man frågar mig inte överhuvudtaget alls har att göra själv som fler barnsmor.. det sorgliga är att Kriss berättade faktiskt att så skett men att åtminstone det vart på dagen då de som bodde där inte var hemma. men det faktum att när som kunde snuten klappat in dörren  eller anl till skyddsvästen kommit  på besök, tyckte iaf Kriss och jag e böjd att hålla med borde vart skäl nog för Angie att hålla sig borta, och framför allt barnen, men tydligen inte.

När det sen kommer fram att Angie umgås och bor med aktiva narkomaner och krimenella  som gärna sitter med kallt stål hemma , börjar man ju undra om pigan inte tappat det helt..och dessutom trotts denna vetskap, och väl medvetande om att hon absolut inte bör socialisera med den typ av individer som flerbarns förälder ändå suttit ¨å gladeligen tagit fylla på fylla i detta glada sällskap och även hört med dessa ang ett visst x hon tycker sämre om... det är otroligt tragiskt när  en fler barns mamma inte har mer vett mellan öronen och är så pannbens förlamad att.hon ens överväger att umgås med den typ av individer hon umgicks med där. jag menar tänk om seriöst socialtjänsten hade fått reda på det..hur hade det blivit? eller än värre om snuten gjort nerslag med henne sittandes i en knarkhandlares kvart...FYY FAN SÄGER JAG BARA..att människor inte tänker längre än näsan å klitten räcker.

Kriss berättade så även,att det finns aktuella sms och chatt konversationer från den här tiden där det hela han berättar styrks, då han mer än väl kunde förstå hur otroligt denna historia låter , personligen tycker jag Kriss bör ge Angie en möjlighet att sluta med den skit hon påbörjat pga sin bitterhet och en ärlig  chans att göra rätt för sig, men om så inte sker tycker jag kompisen borde tipsa om att dessa sms och chatt konversationer bör lämnas till myndigheter och läggas fram för allmän åskådning känns ju som att det med all rätt kan öppnas en å annan utredning på det skabb vi här valt att kalla ANGIE.

aa vad ska man egentligen säga?
tycka?samma talanglösa lösdrivare skickade ett sms till Kriss flickvän(!) där hon menade på att den hon parasitat på var skyldig henne pengagar(!?)
hmm ok?  tjaa efter vad jag hört så förtäljde historien att det stämmer hon GAV denne person pengar under en period då denne var i jävligt stort behov av pengar och hon ändå hade jävligt mkt pengar hon FÅTT ut från sin skilsmässa,.(märk väl detta var pengar hon inte förtjänat på något vis eller bidragit till mer än det faktum att huset som såldes stod hon inskriven på =D ha,ha önskar jag åxå kunde få så lätta pengar men tillbaka till ämnet så..  hur som haver varskodde Kriss denne individ  om att hon kommer få tillbaka pengarna vid ett senare tillfälle.
Det roliga i det hela är det här: efter att hon själv bott hos denne  under en tid och låtit vederbörande försörja henne med diversè artiklar så som mat,hygien, vin M.M ja då fick hon tillslut tag på en egen lgh att bo i, ytterligare en lya som Angie fick lämna lite längre fram då enl berättaren hyran uteblivit (IGEN hur fan lyckas mannär man ändå har ett jobb?)  men under den perioden hade Kriss fått spinn på sin egen ekonomi, då dock hade  gått åt helvete med den tösen han då för stunden hade ihop det med var i hop med så han fick tillfälligt flytta in hos sin kusin (Angie)..PÅ HENNES EGNA FÖRFRÅGAN då hon var sällskaps sjuk hette det..  sagt och gjort, och det var så åxå under denna period  denne man erbjöd sig att betala tillbaka henne pengarna hon GETT honom då han kände att han ändå ville betala tillbaka för att senare ev. riskera att bli anklagad för att ha LÅNAT men inte betala tilbaka, men fick då svaret att "nej det behöver du inte den skulden har du redan betalt tillbaka flera gånger om".
ÄUMM aa nu dock  när hon är sur som ättika heter det tydligen enl historien iaf att han skulle ha skitit i å betala samt att han e en grymt otacksam jävel då hon minsann har ställt upp så in i helvete ja där ser man, nog bäst att aldrig ta i mot pengar när en kärring erbjuder dem men det e u bara en personlig känsla jag får när jag hör något så pinsamt ,tillbaka till Angie å Kriss då... hmm jaa  antar att behovet av att rikta strålkastarna åt ett annat håll när hon själv blev utpekad som den parasit hon är blev påtagligt. "TITTA INTE PÅ MIG TITTA DÄR IST" i bästa jänkare stil.

HANDEN på hjärtat nu tjejer som läser  här.. hade ni legat med en man som man som iaf enl hennes egna utsago  gett henne hinkvis med stryk och våldtagit henne dessutom åkt dit helt frivilligt utan barn, bara för att få nya prylar?  vet inte i min värld låter det riktigt sinnes slätt och rätta mig om jag har fel nu men kallas inte det prostitution?


 lägg där sen till att det hela handlar någon som stod henne nära.. så när som inpå en kusin nära  efter allt så förstår ni ju att man blir lite kluven i det hela.- hon verkar ju vara mig en riktigt otacksam jävel som inte har vett nog att göra rätt för sig och bara kacklar massa strunt om allt å alla, spelar ingen roll om det så e hennes barns far, syskon, föräldrar,släktingar,vänner eller sin nya kille, antar att utrycket "går över lik" för att få sin vilja igenom vore grymt passande , men tror faktiskt inte seriöst att det är det som är grejen här..frågar man mig, å det är ju bara min personliga åsikt baserat på vad jag fått höra så hon e bara en tös som hamnat snett, och är oförmögen att ta hand om sig själv,därav lärt sig utnyttja toffel hjältar och såna som bryr sig, skulle inte vilja gå så långt å kalla henne korkad och därmed anse att det bästa vore att omyndigförklare en sån korkskalle, men nästan så ere så faktiskt...Hon har tappat det.. helt åxå.
som sagt historien har gått i många led innan jag själv fick höra den och jag återberättar endast det jag minns av den nu..men faktum är att den träffade mig på ett mer personligt plan då vissa delar e snarlika med de upplevelser jag innan bloggat om, å den situation jag själv befinner mig i..denna story fick mig att inse att det finns riktigt korkade,sjuka individer där ute och att de jag här under beskrivit endast e en FIS i rymden, så jag är otroligt tacksam över att den förtäljdes för mig, då jag varit bitter å låtit dessa tidigare i detta sammanhang små grejer grejer dragit ner mitt humör, nu ser jag hur sjukt mycket dummare saker andra blivit utsatta för... kan ju givetvis inte säga att det är en helt å hållet sann historia heller då det alltid finns minst 2 sidor på en historia, men finns det en liten gnutta av sanning hoppas jag denna Angie får den professionella hjälp hon swå desperat behöver för hon kan ju inte må så bra i sitt dumma lilla huvud.. önskar henne allt gott å hoppas att hon blir frisk någon gång.. om inte annat för barnens skull och jag vill ge ett särskilt tack då hennes otroliga dumhet fått mig att inse att det e dax för mig att släppa det lilla bryderi jag själv känt att jag själv haft. TACK trodde helt seriöst inte det va möjligt att det fanns så korkade individer som dig men är glad att det gör det .. IBLAND iaf.


FOTNOT: Angie och Kriss heter egentligen något annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar