lördag 3 september 2011

Så vart man tillbaka igen bloggtorsk som man ibland tror sig vara.

Jaha då vart man tillbaka i bloggträsket  igen då ja.
har ju som bekant hänt jävligt mycket det senaste såjag flaggar redan nu för ett lååångt blogginlägg.

vet inte i skrivande stund med vad jag ska börja för att det ska bli bra så faktum är att jag bara börjar me ngt så blir det som det blir.. min vana trogen satsar jag på  att få det sämst och så sämst som möjligt å det kommer jag  alla gånger lyckas med så håll till godo...

Sommaren är ju ett minne blott och det va ju kanske inte direkt en superduper najsig solig varm sommar.. iaf inte så jag personligen önska vädret ska va under en sommar men den förtjänar ändå att bli recenserad med lita goda ord.

Första sommaren sedan 1996 (!) som jag inte bängat till det utav helvete och haft nerjobb med Åklagarens spring pojkar AKA snuten.
bara det e ju nästan värt en trumvirvel, stående ovationer och trumpetfanfar... ha,ha nä kanske inte då men jag är hur som helst jävligt glad att inget skett så jag behövt ha med detta kräkpulver  å göra.

JAA jag vet mkt väl att den enda som står att skylla på när det kommer till kontakt med dessa lösdrivar tomtar oftast är en själv, å andra sidan är det jävligt mkt lättare när man har det lugnt omkring sig, har tak över huvudet, ingen jävla socialtjänst att hålla på å bråka med om allt å inget.
har en hel del tankar och funderingar kring dessa myndigheter och tänker inte gå i n närmare på dessa tankar nu, utan kommer skriva ett inlägg senare ikväll om dessa och närmare presentera vrf jag tänker som jag gör å vrf jag inte alltid tycker det är ens egna val och fel när man väl hamnar i detta jävla träsk.. vet att många inte håller med nu, å minsann vet att jag har fel... där har ni fel kamrater JÄVLIGT FEL DESSUTOM! om ni för en sekund tror ni  har hört mer om/av socialakrobaters jävla jidder å skit snack och hur dom håller på så tänk igen har haft me dessa äckeltottar å göra sen 84 å har hört alla valser där finns, på SAMTLIGA enheter så den vägen tycker jag vi skiter glatt i å vandra ner för ihop.. den social akrobat som kan presentera ett upplägg jag inte vart med om eller på liknade vis bjuder jag på öl, och en helkväll, kan t.o.m gå så långt att jag bjuder ut kroppen under den helkvällen (helt riskfritt) till den socialakrobats kärring som ger mig en variant jag inte redan hört eller liknande... 
nåväl nu skulle jag inte skriva mer om dessa irritations moment i detta inlägg då jag kan skriva spaltvis med dynga , utan koncentrera det hela på lite mer nöjsamma saker.

Har jobbat hela sommaren så några längre utsvävningar har det inte blivit.
Bor ju i ny kommun så det mesta har väl mer eller mindre gått ut på att komma in i deras "grej" här, men framför allt förstå mig på bönderna (vikket ibland e jävligt svårt)


Men har under större delen av sommasren jobbat på fixar tjänsten för kommunen och har då haft hand om samtliga bad/Grill och kanot platser.


jag med kamrat har haft jävligt roligt under dessa turer, och tur är väl det att vi kommit så bra överens annars hade det vart som en kall kuk i röven att åka runt denna enformiga tur och sköta dessa uppgifter.


ibland har vi haft turen att få med oss nån liten bonddräng på turerna ha,ha hans misär - vår lycka.. vi har retat gallfeber på vederbörande samt låtit denne/dessa  ta ALLA skit tunnor på utedassen samt soporna vid kanot platserna medans jag å arbetsledare har åtagit oss att kollat så det funnits ved och att det inte ligger för mkt skräp i grillen =-D


har där inte funnits ved har bond pöjken även fått fylla på förrådet.
ja vad ska man annars ha dom till om dom inte kan jobba? vem skulle annars tagit i allt skit på kanot platserna? - JAG?? sällan , aldrig i helvete, då måste jag ju jobba å det går ju liksom inte.. jag är på jobbet för att tjäna lover, inte arbeta för helvete.


Efter jobbet brukar min tid bestå av det vanliga som familjefar, hämta grabben på dagis och / eller göra käk, städa osv, jag å min käresta delar dessa göromål lika efter bästa förmåga iaf enl mig :=-D
Finnes tid tränar jag gärna el ut på promenad för å se hur vida man kan göra pengar på diversè  saker.
men det är enbart om grabben min fått sina behov tillgodosedda med mat, uppmärksamhet osv.. ja och tösen min...å va de e kan ni skita högaktings fullt i ;-)  Men alla ni som nångång levt med en respektive och inte är helt bakom flötet förstår ju att jag talar om att dricka thè och spela Bingolotto eller hur? ja å slår vi på stort bygger vi bilbana åxå.


Så jävla inrutad å tråkig är jag numera :=-)   men vet ni vad kamrater? faktum är att jag tycker om det jävligt mycket, har levt med partajande, pundande,krök,stök, och bök har varit en sån otroligt stor del av mitt liv och är inte mer än lovligt trött i planeten på det hela.. å hela jävla tiden behöva fundera på hurvida snuten kommer klappa in dörren å köra upp smebatongen i tjocktarms öppningen på mig eller inte när man e hemma, straff  å  statliga institutioner.. har änna haft min beskärda del av dessa institutioner under åren - MINST SAGT..
för å inte benämna alla jävla snöskallar man haft å göra med under åren.. bara dom e ju ett kapitel för sig..på gott och ont.

Har bestämt mig för två saker jag ska Lära mig innan jag fyllt 29, vikket är ett år och 6dagar kvar till (för er som nu inte har koll på den delen)

1. Utbilda mig till massör.
2. Lära mig dansa.

  1. Massera? tjaa klart jag kan klämma,knåda,trycka å smeka händerna över en kropp.. sen hurvida det kan kallas massage är ju YTTERST tveksamt dock ingen som gnytt hittills iaf sen om det är för att de som varit med om det är snälla å inte vill såra mina känslor med sanningen och därför ljuger å säger att det varit bra, eller om det e för att det faktiskt varit det låter jag vara jävligt osagt men det förstnämnda är ju mest troligt iaf.. hur som haver vill jag gå denna "utbildning" (kommer inte ihåg hur många dagar den låg på) äå plugga samt utföra det under en instruktörs övervakning, sen när jag väl hare på papper ljuger jag iaf inte när jag säger att jag kan =-)  tilläggas ska att det e inte första gången jag haft det som tanke å önskemål.. bara å se till att GÖRA DET NU ÅXÅ.

2. Lära mig dansa.
syftet med det borde vara uppenbart men för er som kanske inte håller med: när man e ute på krogen är det kul om man faktiskt åtminstone behärskar vad som kan kallas dans när man kliver upp på dansgolvet... har levt hela min tonår och fram tills nu med att skita blanka fan i vikket, jag e ute för å ha kul loch vill jag "dansa" så har jag gjort det oavsett att det mest liknat en korsspindel någon trampat på som försöker röra sig när jag gjort det.
faktum är att jag glatt har skitit i vikket om folk garvar eller inte.. det e ju kanon att man lyckats göra någon på glatt humör.

men hur som haver tycker jag det hade vart kul att lära sig några moves å steg mest för å träffa nya folk å för att ha än me kul när man e ute.

Men för att sammanfatta min extremt begränsade, obefintliga talang när det kommer just till dans så gör jag det så här: VEM KAN SEGLA FÖRUTAN VIND, VEM KAN RO UTAN  ÅROR, VEM KAN TITTA  PÅ KRILLES DANS UTAN ATT FÄLLA TÅRAR?.

så ere när det kommer till å dansa är jag totalt talanglös och totalt oduglig, men lika jävla glad e jag ändå, och kan garantera att det inte vållat min några som helst sömnlösa nätter.

så va det me den grejen.. har sedan länge tappat tråden helt me det här inlägget å själva poängen likaså men men så ere ibland .
har för mig att tanken va från början att berätta lite om sommaren men det gick ju så där.. aja hur som helst så har jag bytt jobb igen och har de senaste  veckan ägnat mig åt att göra för jobbet och bygga 2 murar till uppfarten på en kåk.
mer skrive3ri om mitt nuvarande jobb är att vänta.


Lämnar detta därhän med löftet och hotet om att det nu kommer produceras fler inlägg här nu.. hade nästan glömt hur kul jag faktiskt tycker det är att skriva.. men nu jävlar i london e jag på G-pungt igen å kommer senare idag skriva ytterligare inlägg :=-)   


samanfattar i vanlig god ordning med ett SÄÄÄMST !!












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar